Kapri d.o.o.

Grafično podjetje Kapri d.o.o., je na trgu prisotno  že več kot
30 let. Razvoj podjetja je v tem obdobju potekal sistematično, tako na področju strojne opreme kot tudi  paleta storitev, ki jih podjetje  ponuja.

Podjetje je svojo ponudbo izpolnilo do te mere, da lahko vsakemu naročniku, ne glede na njegovo zahtevo omogoči predstavo o izdelku, ki naj bi ga podjetje naročilo. Vsakemu posameznemu naročniku se individualno posvetimo in mu omogočimo kar se da lahko odločitev.

 

V našem podjetju se zavedamo, da je na področju grafike danes velika konkurenca,  kar je za nas dobro, saj nas to sili k nenehnemu  izpopolnjevanju.  Zavedamo se tudi pomembnega dejstva, da je grafični proces sestavljen iz številnih komponent,  ki jih je potrebno sestaviti v smiseln mozaik. Zaradi zahtevnosti  posameznih procesov  ugotavljamo,  da za vsako posamezno komponento v celotnem procesu obstajajo strokovnjaki, ki jim je potrebno v njihovem delu zaupati, zato v našem podjetju podpiramo sodelovanja med oblikovalskimi studii in agencijami,  ki so v primeru uspešnega grafičnega procesa nepogrešljivi.

 

V podjetju imamo na razpolago strojno opremo, ki zagotavlja  najvišjo stopnjo  kvalitete.

 

Tiskamo na strojih:

  • Format B2 - Heidelberg SM 74-4 Speedmaster
    Posebnost, ki jo je potrebno  izpostaviti, je IntelliTrax, inštrument za merjenje celotnega barvnega klina na poli z avtomatičnim popravkom  barvnih con na stroju; to nam zagotavlja  hitro nastavitev in barvno stabilnost tiska.
  • Xerox Versante 4100 - digitalni tisk do 660mmx330mm

 

Za omenjene stroje so kadri posebej izšolani, tako da lahko pri samem delu res do potankosti izkoristijo vse kvalitete, ki jih nudi oprema.

 

V podjetju izdelujemo:

  • Kataloge, brošure, knjige
  • Vizitke, predstavitvene kartice, letake
  • Plakate do B2 formata, oznanila, zloženke
  • Kuverte in vrečke  vseh formatov
  • Personalizirane tiskovine, vabila, koledarje...

 

S spoštovanjem,

 

Primož Kacijan - direktor Kapri d.o.o.

Tiskarna Kapri - z vami že več kot 30 let!

Pokličite zdaj